Ecobeauty Skincare Rotterdam

            specialist in natuurlijke & duurzame huidverbetering

Healthy Skin Coach


Welkom bij Ecobeauty! 
Mijn praktijk bevindt zich in het souterrain van de supergezellige & dynamische 
kapsalon Haarliefde. Een kapsalon waar eveneens gewerkt wordt met mens-, 
dier- en natuurvriendelijke producten. Het samen delen van een bedrijfsruimte 
is in alle opzichten gunstig, duurzaam èn heel gezellig!

Mijn naam is Monique Briggeman, moeder van 2 grote jongens en een klein meisje. Op mijn zestiende jaar begon ik met het kappersvak waar direct al een fascinatie ontstond voor de (hoofd)huid en de gezondheid in het algemeen. Hiernaast ben ik mij gaan verdiepen in yoga, meditatie en ademtechnieken d.m.v. diverse opleidingen en studies. Hier werd het effect van een bewuste, natuurlijke levenswijze op de gezondheid van de huid steeds helderder voor mij. Een opleiding tot schoonheidsspecialiste was de volgende stap.Tijdens deze studie maakte ik kennis met Dr. Baumann Cosmetic en heb ik mij gespecialiseerd in bionome, natuurlijke huidverbetering. 


Ik heb een enorme passie voor de gezondheid en in het bijzonder voor de huid. Ik vind het fascinerend dat geen enkele huid hetzelfde is en dat de huid ook in verschillende fases op diverse manieren kan reageren.

Met Ecobeauty heb ik mijn droom gerealiseerd. Mijn kennis blijf ik continue uitbreiden door het volgen van meerdere bijscholingen per jaar. Hierdoor kan ik mijn passie en de nieuwe ontwikkelingen met u delen.

 

Ecobeauty is een unieke duurzame praktijk waar natuurlijke huidverbetering het hoogste doel is. Ik wil uw huid in topconditie brengen. 

Omdat huidverzorgingsproducten worden opgenomen door de huid is het dus letterlijk voeding voor de huid. Maar net als voor voeding geldt; alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijke huidverzorging is dus werkelijk van groot belang! En ik help u graag om de juiste producten te vinden welke perfect aansluiten op de behoeften van uw huid.


Voor mij is duurzaam ondernemen vanzelfsprekend, het hoort bij mijn manier van leven. Het tot het minimum brengen van afval en de verzorging (en verbetering) van uw huid zo eenvoudig mogelijk houden; dat is mijn missie. 


Monique Briggeman

Healthy Skin Coach - Gediplomeerd Dr. Baumann Specialiste 


Ecobeauty is een impactbedrijf.

Ik wil laten zien dat je door duurzaam 

denken en werken ook succesvol en mooi 

kunt zijn.

Monique Briggeman

Ecobeauty Skincare RotterdamREVIEUWS

Lise

Best experience I ever had in a salon. Monique was really nice and gave me good advices. The products are naturals and my skin is already feeling better, music to relax, also Monique offered me a tea and took time for me. Perfect moment, I will return!


Simone

Locatie is niet heel goed te vinden maar als je het eenmaal gevonden hebt meer dan de moeite waard! Het is een heel leuk, schattig salonnetje en Monique is een super gezellige vrouw die de zorg voor je huid vooropstelt! Goeie keus dus!!


Tatiana

Het was een hele gezellige maar ook informatie avond. Monique leg je heel goed uit over hoe de behandeling zal verlopen en over haar producten die zij gebruikt. Ik had express gekozen voor een intro behandeling zodat er ook goed werd gekeken naar de conditie van mijn huid, en dankzij deze behandeling ben ik een stuk wijzer geworden. Bedankt Monique!


Kirsten

Wij hebben een gezichtsbehandeling cadeau gedaan aan een vriendin. Dit was een verrassing, waardoor zij geen idee had wat haar te wachten stond. Zij mocht zelf keuzes maken in wat zij wel en niet wilde en hiervoor werden alternatieven geboden. De verrassing was een groot succes, dankje wel daarvoor!


Linda

Afgelopen vrijdag een gezichtsbehandeling gehad bij Ecobeauty. Het was een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne salon en bij Ecobeauty heb gevonden wat ik zocht. Monique is heel vakkundig, werkt met aandacht, luistert goed naar je wensen en werkt met fijne natuurlijke producten. Mijn huid voelt heel fijn en zacht aan na de behandeling. Ik was helemaal ontspannen na de behandeling!


Charlene

Wat een fijne zaak, super vriendelijke en warme schoonheidsspecialiste en een goede behandeling (gezichtsbehandeling intro). Ik ben dus dik tevreden. Naast behandeling ook adviezen gekregen met betrekking tot verzorging van mijn huid, eten en drinken, etc. Ik zal zeker weer gebruik maken van deze salon.


Astrid

Ik werd vriendelijk ontvangen in een hele mooie zaak. De afspraak liep iets uit, hiervan werd netjes melding gemaakt. De behandeling was heerlijk, de schoonheidsspecialiste gaf uitleg wat zij ging doen. Fijne ervaring, ik kom graag een keer terug.


Eveline

Prettige gezichtsbehandeling en fijne producten; mijn huid voelt en ziet er frisser uit. Was mijn eerste bezoek aan Monique en ik ben heel tevreden.


Miranda

Heel fijn geholpen door Monique van Ecobeauty, daarnaast zeer ontspannen, huid ziet er goed uit en fijne producten. 


Linda

Hele fijne sfeer en erg blij met het resultaat


Sarah

Monique has gave me a warm welcome and care. The hair treatment was effectif and relaxing...I had other treatment aswell and it was nice too. She understand your need and that make it personnel.Looking forward for the next one!


Jonina

Fijne sfeer en goed resultaat.


Erica

Professionele behandeling met persoonlijke aandacht.


Miranda

Hele fijne ontspannen omgeving. Je voelt je echt welkom. Er wordt de tijd voor je genomen. Fijne producten.


Annemiek

Vriendelijke ontvangst, relaxte sfeer en prima ontspannen behandeling. Kom zeker terug.


Anja

Prettige ontvangst, heerlijk kalme sfeer, behandeling voelde als een cadeautje!